HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.06.14. 19:42 Magnóliások

Örüljön aki zsiráf... És miért nehéz annak, aki nem az...

A magas és mély növés.... Ez örök téma a mi kis műhelyünkben. Miért? Aki látott már bennünket Magnóliás csajokat, ő tudja, hogy most miről írok.

Bagek.JPGNagy munkába vagyunk ma is. Készül ez-az a Boszorkánykonyhánkban. Suziartbag
alkotója és bloggere ZSUZSI járt nálunk.
Csodás táskái vannak - a NIA-s Sacinak van tőle táskája - megnéztük és azóta csodáljuk.
Elhívtuk ZSUZSIT, hogy tanítson bennünket meg - hogyan lehet ilyen szütyőket kreálni.
Átbeszéltük - és hamarosan elétek tárjuk - mikor, hogyan és hol lehet szabni varrni -
és magatoknak elkészített bag-ekkel vásárolni, járkálni, buliba menni satöbbi satöbbi...

fadarab.jpgAztán a mai napon folytatjuk a belterjes kreatív műhelyünket. Szombaton kiállítjuk kis "Illusztrátoraink" munkáit és megkapják a gyerekek a saját első mesekönyvüket. Első kurzusaink egyike a Gyerekkönyv illusztrációs kurzus. Minden szombaton jönnek a Lurkók - és alkotnak Gyantár Bertával. Festenek vágnak, rajzolnak, ragasztanak. Nagyon érdekes volt számomra - ahogy ezek a gyerekek - jöhetett szél, hó, sár vagy jég jöttek és rajzoltak - nevettek, meséltek. Megtöltötték a Műhelyt sok vidámsággal. Ennek a programnak a lezárása a kiállítás. Mi pedig egy nagy-nagy kiállítást akarunk megszervezni. Elmondom az eddigi hozzávalókat: RŐZSE - melyet a Duna-parton gyűjtöttünk, spárga - és sok-sok házi finomság. Hogy mi fog ebből kisülni - arról készül majd mindenféle felvétel -közzé is fogjuk tenni - de a poént nem szeretnénk lelőni. A kurzus vezető tanára ma nálunk járt egyeztetésre - átbeszéltük a szombatot. Nagyon meg volt elégedve a terveinkkel, és ő is nagyon lelkesen felajánlotta, hogy süt a gyerkőcöknek egy isteni sütit... Nagyon várjuk mi is a szombatot - de még addig nagyon sok a teendő!!!!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magnoliak.blog.hu/api/trackback/id/tr624588768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása