HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.06.03. 17:44 Magnóliások

Hétvége vagy hétköznap?

Beads.jpgMióta belevetettük magunkat a Műhelyéletbe, sok dilemmát okoz, hogy mikor jobb tartani a workshopjainkat vagy a kurzusainkat. Ezen a hétvégén valami megint bebizonyosodott.
Sok program volt nálunk: a gyerekek még készítik a könyveiket, készülnek a színi fellépésre is. ÉS AZ ELSŐ Otthonkommandó hétvégi workshop is most zajlik. Azt már meg sem említem, hogy gyöngyöt fűztek a leányok, asszonyok Decsi Kis Dorkával. Vasárnap kommandóznak tovább a Csajok. Színskála, üzletek, alaprajzok és közös dekorálás.
Aztán gondoltuk, hogy dobjuk fel a napot. Kimentünk a Rómaira ebédelni. Menza a hűs fák alatt. És tudjátok mit láttam. Mindenki csacsogott. Mesélt - valami mindig eszébe jutott valamiről, a másikunk folytatta. Kérdések és válaszok. És egy jó kis ücsörgés. Olyan sziesztásan.


Ma azt érzem, hogy mindig jó csapat volt - de így, hogy a résztvevőkSzieszta.jpg rászánták ezt a hétvégét - és a workshopot tiszta szívvel csinálják. Hallgatják, hozzászólnak - aktívak - és megosztanak, vitatkoznak. Az esti workshopokon nehezebb volt ilyen aktivitást elérni és sajnos a közös kajálásra sem volt alkalom. Pedig azt többet ki nem hagynám!

Most éppen a workshop vége megy - kicsit másképpen haladtak a leányok. Most parázs vita van a minta alaprajzon. Mindenki mondja és mondja....


Én azt hiszem az eredeti kérdést eldöntve: jobb ez a hétvége - ha minimum 3 óra / alkalom! Ami fontos, a lelkedet rá kell hangolni és akkor nagyon sokat fogsz kapni!
Színjátszós.jpg
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magnoliak.blog.hu/api/trackback/id/tr354562940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása