HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.12.12. 19:17 Magnóliások

Jeges Szél Apó és Karácsony Manó...

szél.jpgMa találkoztunk a tél CUDAR barátjával a JEGES Szél Apóval! Luca iskolája lépett ma fel a hivatalos óbudai vásáron! Akár hangulatos is lehetett volna - de annyira, de annyira hideg volt - hogy szinte az már elviselhetetlen...

Olyan furcsa, eszembe jutott gyerekorom karácsonyi bevásárlása. Akkoriban csak Centrum vagy Skála áruház volt és a Váci utca - a Vörösmarty téri Luxus áruházzal, Rákóczi út és Kossuth Lajos utca! Bizony-bizony ott vásároltunk! "Róttuk" az utcákat - de nem emlékszem soha ilyen hidegre, mint amit ma éreztem. Talán, mert gyerekkoromban - Anyukám mindig tudta úgy alakítani az ADVENT időszakot - hogy nagy-nagy várakozással legyünk december 24.-re! Amikor pedig néhány ajándékot közösen mentünk el beszerezni - azt nagyon, de nagyon szerettem! Imádtam a kirakatokat, a csillogást és a fényeket!

Bizony, talán az jutott az eszembe, hogy elpuhányosodtunk...:) Mi van ma? Futás valamelyik Plázába - ott egy helyen a melegben mindent megveszünk. Mégis egyre kevesebb idő jut Advent időszakában arra, hogy lelkileg is felkészüljünk az ünnepekre! Ezért vagyunk nagyon boldogok, hogy a Cake Pops workshopra készítésre - jönnek Anyukák a Leányaikkal közösen. Ez szerintem megint egy olyan program, amire a kis Csajszik ha felnőnek,- úgy mint én ma - vissza fognak emlékezni! Az illatokra, színekre és arra, hogy a semmiből valami lett és az "együtt" élményre!
Azt hiszem, hogy a mai kor emberei közül csak kevesen képesek 3 hétre "kizökkeni" a mindennapokból - de órák - az nem hiszem el, hogy nincsenek!  Mindenkinek vannak - akik szeretnének - egy kicsit harmóniába kerülni az ünnepekkel - és azt együtt a barátokkal, családdal a legjobb! Mint az ünnepek! Az is úgy jó, ha zajlik!!!

Még van egy kis idő - kívánom nektek, hogy HANGOLÓDJATOK is! Ne törekedjetek már a tökéletesre - hanem engedjetek meg magatoknak már most is egy kis szórakozást: alkotást, csevegést, meditálást. Nálunk a Műhelyben is megtehetitek ! Dolgozunk rajta közösen a Karácsony Manóval! www.magnoliak.hu
blog3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: felnőtt


A bejegyzés trackback címe:

https://magnoliak.blog.hu/api/trackback/id/tr194962132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása