HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.07.29. 20:21 Magnóliások

Most érik az erdei szeder - a legjobb nyár...

Nyár.JPGReggel futás a nyári zivatarban. Görkori és bicikli, tollasozás.. Őrség, Duna-part /külön-külön/ erdő és vidámság! Csodás ez a hétvége!

Azon tanakodtam - fura egy nyarunk van! Nyár elején azt hittem, hogy kész bezár Budapest - csak mi maradunk.
40 fok, forró aszfalt, alvó kereskedők -és persze ne feledjük az Óbuda Promenád építkezés miatt - alvó építőipari munkatársak a műhely körül. /Ez nem csoda 40 fok felett!!!/

Aztán jött egy "páli" fordulat - és igazán mondom, nagyon kellemes ez a nyár. A meleg éppen annyira meleg, hogy egy csomó mindenhez van kedve az embernek. Lehet kirándulni a városban, kertészkedni, lakást/műhelyt karban és rendben- tartani és persze nem utolsó sorban nyaralni menni! Ez egy igazi aktív nyár lehet ha azzá tesszük!

feketeszeder.JPGEz az a nyár -amikor az ember eljuthat az erdőbe is - hiszen van azért nap, hogy nem olyan "fürdőruhaszaggatós" a meleg - és elindulhatunk barangolni. Mit látunk? Csodálatos árnyalatait a zöldnek! A természet meghálálja az esőt. Ha olyan helyen lennél - ahol mezőgazdasági termelést is láthatsz - az az igazi ajándék. Nemrégiben írtam a napraforgó táblákról - egy reggeli erdős futásom alkalmával. Most nem hagyhatom ki a fekete szeder érését. Még csak piroslik - de pár nap és fekete lesz. Imádjuk - úgy családilag. Esszük csak úgy, meg turmixba és fagyiba is. De emlékszem a gyerekkoromba még szedtük Akarattyán, ahogy mentünk a Balatonhoz le fürdeni - az erdőben az ösvényen. Imádtuk -sajnos más is, ezért nagyon rá kellett hajtani, ha érett. Soha nem volt egyszerű megközelíteni - és most sem az! Nem elég hogy szúrós, de általában megközelíthetetlenül áll a helyén. De rajtunk nem fog ki! 

Summer in the cití.jpgVisszatérve 2012 nyarára - műhely szempontból csodás. Nem vagyunk egy évesek - és látjuk, hogy egyre többen nyitottak vagytok arra, amit csinálunk. Jó látni, hogy a számunkra értéket kínáló és színvonalas kurzusokról kérdeztek és jöttök. Élmény nekünk - ahogy egy-egy műhelymunka során kialakul egy pezsgő élet - és nem csak leírjuk, hanem a szemünk láttára meg is születik! Az is jó, hogy ha elindítunk egy különös és kevésbé ismert mozgásórát - egyre több kérdés jön róla - és bizony vannak köztetek bátrak... Még sok gyereket szeretnénk a műhelyben látni, mert nagyon szeretjük a Lurkókat - ezen dolgozunk most, hogy számukra is sok érdekeset kínáljunk!



Köszönjük a bizalmatokat - és dolgozunk rajta, hogy tovább fejlesszük a műhelyt - és mindannyian megtaláljátok benne a számotokra értéket képviselő tevékenységet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magnoliak.blog.hu/api/trackback/id/tr784685128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása