HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.06.26. 14:20 Magnóliások

JimJam - sonnenschein...

csapat2.jpgMostanában,műhelyes csajként sokat foglalkoztat bennünket az a kérdés, hogyan tudunk minél színvonalasabb szolgáltatást kínálni nektek. Mi a színvonal a számotokra és mi az, ami szerintünk hozzáadott érték, de valójában nektek nem az!

Mi is hallgatunk rádiót és nézünk tévét - és mit hallunk. NEM TUDOK MIT KEZDENI A GYEREKKEL NYÁRON?

Igen ez egy nehéz DIÓ! Megy a Lurkó ide oda - a táborkínálatoknak se szeri se száma. Egész nyáron a táborokban a gyerek - ez csak pénz kérdése - nem más! Sok szülőtől hallom, hogy nehézség az, hogy családonként 2-3 gyereknek kellene megoldani a szünidejét. Akkor nincs más hátra - fel a maszkot - és uzsgyi valamelyik pénzintézet kifosztására! Hahahhah - ha ezt nem vállaljátok akkor hova tovább?

Nagyi.jpgA nagyi, a szomszéd-néni vagy aki felügyel a gyerkőcökre szívesen el van velük, főznek lekvárt, elmennek a boltba közösen, délután egy kis játék a felfújható medencében vagy strand? 
Néha még rámorgunk a gyerekekre, hogy olvastál már ma? 

Ami a másik kedvenc vesszőparipám, hogy a táborok is általában egy tevékenységre vannak kihegyezve - tisztelet a kivételnek. A sporttáborokban csak a sport, az egyéb fejlesztő tevékenységet kínáló táborok - ott már azért sok jó és színvonalas tevékenység  található. Azok esetében nekem nagyon hiányzik a mozgás!!!  Mi a mix-táboroknak vagyunk a hívei - de ezt úgyis tudjátok! 

Viszont most előrukkolunk néhány nagyon színvonalas délelőtti vagy éppen kora-délutáni fejlesztő programmal. Ha délelőtt vagy éppen délután sok a napsugár, akkor szerintem nézzetek be a műhelyünkbe. Művészeti órák lesznek Gyantár Bertával - minden órán más technikákkal csodálatos művek fognak készülni. Lásd milyen csodák készültek az Illusztrációs kurzusunkonNYÁRI ALKOTÓ MŰHELY keddenként!

EGY hatalmas UTAZÁSRA készülünk a a JÁTÉKIMÁDÓ csapatunkkal. Ismerkedünk a földünk népeivel - és közben különböző mozgást interaktivitást igényélő társas játékokat játszanak a gyerekek Máté és Bözske vezetésével. Ők színészek - olyan igaziak - és nagyon figyelik a résztvevő gyerekekben azt, hogy mi az, ami ahhoz kell, hogy a Lurkó kinyissa önmagát és átlépje korlátait! Erről fogunk még írni - hiszen szombaton zártuk le az év közben nagy népszerűségnek örvendő Színjátszás kurzusunkat. Fantasztikus volt! De erről később! UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL szerdánként!

Aztán mi is lehetne más a harmadik "lábunk", mint a játék az ANGOL nyelvvel! Az örök referencia gyerekünk, Luca egy éve jár a Dórihoz. Amit nem értett meg az iskolában - az "átment" a játékokkal. A szövegek, melyekkel játszanak kötetlenek, sok esetben az életből vették. Egy példa: How is your mother? My mother is dragon. - LUCA kimaradt az "a". Ja My mother is a dragon.  Na és még tudnám folytatni? Persze a csapatban sok gyerek sok sárkány - nyilván irányított játékok kerülnek be! A lényeg nem a meglévő tudás, hanem játékosan új ismereteket szerezzenek a gyerekek! NYÁRI ANGOL JÁTSZÓHÁZ  csütörtökönként!
Táboros.jpg


 

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása