HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.05.06. 18:01 Magnóliások

Mit csináljunk a gyerekkel nyáron?

festes_2_1336320160.jpg_487x467

Sokat bajlódtam magam is korábban, hogyan koordináljam azt a 10 hetet, amit nyáron a lányommal meg kell, hogy oldjak. 2-3 hét szabadságot felváltva a férjemmel megoldottunk. De a fenmaradó 7 hét - hát az kemény dió. Így született meg a Magnóliás Tábor. Azt már tudjátok, hogy számunkra nagyon fontos a mozgás és nagyon hiszünk a gyermekek fejlesztésében a művészetek által. Így született meg a gondolat: tenisz+ művészeti vagy színjátszás. Ami még szívügyünk - a nyelvtanulás - így a 3. páros a teniszhez az angol.
A tenisz egy pazar helyen lesz - a Kolosy tér vonzáskörzetében a egy csodálatosan felújított pályán. Edző: Hatala Eszter - maga is gyakorló anyuka - és számtalan éve edz gyermekeket a Római parton. A művészeti foglalkozások a Bokor utcai műhelyben lesznek - Berta nénivel és segítőivel és Bözskével+Mátéval /Színészfamilia/ Az angol oktatást Dóri koordinálja - szinteket néz majd /de nem szigorúan/ és rengeteget fognak a Lurkók beszélgetni ... Hát ennyi elsőre. Kérdezzetek bátran ... 

Szólj hozzá!


2012.05.05. 16:45 Magnóliások

Színjátszás a szabadban...

labdas_szinjatszos_1336228939.jpg_960x638

Mi is a Magnóliás színjátszás? Játék és játék... Minden olyan ami fejleszti az ügyességet, személyiséget és sokmindent. Ebben az évben szerettünk volna már elindítani egy zárt csapatot - akik együtt felkészülnek és előadnak valamit... Aztán későn állt össze a csapat - a Műhelynek is voltak "gyerekbetegségei" de egy kis csapat már van. Hétről hétre játszanak... Hogyan - arról még írunk később..

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása