HTML

Mi az élményház?

Minden ami élmény gyereknek és felnőttnek. www.magnoliak.hu

2012.07.18. 18:03 Magnóliások

Henna&croissant - Moszkva+a' table

Henna.India.jpgHogyan jött a henna? Nem tudom már. Egyszerűen csak csodaszép... Finom és figyelem felkeltő. Nem terjedt még el nagyon - sajnos... De miért? Pedig annyi érv szól mellette. Van annyira mutatós, mint egy Tattoo, és van benne annyi játék, hogy eltűnik és lehet vele újra bíbelődni. Rajzolni tervezgetni - újra tanakodni rajta. Megvan benne az az izgalom, hogy mindig lehet rajta változtatni. Lehet tökéletesíteni, áttervezni. Új technikát kipróbálni!

Számomra mindig vonzó, ha lehet valami új dolgon tanakodni.Henna.kéz.jpg

Így kezdtünk el tanakodni, hogy Fashion szekciónkat, melyben eddig csak a Sminktanfolyam felhasználóknak! kurzus foglalt helyet mivel bővítsük. Így jött a HENNA. Összehozott bennünket a jóssorsunk Anitával. Ami a dolog pikantériája - Anita nem hennafestő - polgári foglalkozását tekintve: komolyzenével foglakozik. Ez számára egy hobbi - melyhez mint egy gyakorló zenész - mélyen beleásta magát a témába, gyakorolt és gyakorolt - és tanul folyamatosan. Vele beszélgettünk ma egy isteni croissan + kávé mellett egy csoda helyen, a neve: a' table - a Moszkva téren. /Én vagyok már annyira öreg, hogy nekem soha nem lesz más neve!/

a-table-2.jpg

Mikor oda beléptünk - már akkor is tudtuk: varázslatos helyen csak varázslatosat lehet beszélgetni. Miről? Hát a szépségről, és a hennáról. A henna természetes anyag - és ez a Leány csak a nagyon természetes vöröses hennával dolgozik. Sokat tud a henna történelméről - az őt nagyon vonzotta. Ő csinálja és tanítja is -ellentétben a mondással! Nem tudjuk még, hogy mi jön ki belőle - de izgalommal várjuk magunk is.... Bízunk abban, hogy majd benneteket is meg fog az a sok lehetőség és szépség ami a henna festésben megvan!
Henna.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magnoliak.blog.hu/api/trackback/id/tr804664372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása